Taşdelen 125. Yıl İlkokulu
Aydınlar Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi Gülçin Sokak No 1 ÇEKMEKÖY
0(216) 484 70 70

VİZYON

Mutlu, başarılı ve değerler eğitimine sahip bireylerin temelinin atıldığı okul olmak.

MİSYON

Anasınıfından dördüncü sınıfa kadar milli değerlerine sahip çıkabilen, görev bilincine sahip, bilimsel gelişmeleri takip edebilen, sağlıklı ve ahlaklı bireyler yetişmesi için gereken okul ortamını oluşturmak ve geliştirmek kurumumuzun varlık sebebidir. Mutlu bir çocuk, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmek için varız

BAŞARILAR

Okulumuz Çekmeköy ilçesi Yıldızlar Futbol Turnuvasında birincilik,Atletizm Küçüklerde takım üçüncülüğü ve bireyselde ikincilik,satranç turnuvasında ilçe ikinciliği kazanmıştır.
Öğrenci :1900
Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

SABAH GİRİŞ:08:00 ÇIKIŞ:12:50 ÖĞLE GİRİŞ: 13:10 ÇIKIŞ:18:00

KALORİFER

Özel Servis Şirketi tarafından öğrenci servislerimiz yapılmaktadır.

İl merkezine 30 km, ilçe merkezine 7 km

Taşdelen Aydınlar Mahallesinde bulunmaktadır.

Proje Çalışmaları

OKULUMUZDA e TWİNNİNG, BİR HARF BİN İSTANBUL,VELİ AKADEMİLERİ,OKULUMDA BİR SES İKİ HAREKET,UMUDUM ÖĞRETMENİM,FARKLILIKLARIMIZLA YAŞIYORUZ,ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ,YAŞLILARI ZİYARET,EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER,SOKAKTA ŞENLİK VAR,KODla Gülümse PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.